-Preguntes freqüents que ens fan els clients en assumptes de família.

 

Què s'ha de regular en una demanda de Separació / Divorci?

La pròpia Separació / Divorci, i en cas d'existència de fills en comú, la pàtria potestat, el tipus de guarda i custòdia, el règim de visites, la pensió d'aliments, l'atribució de l'habitatge. També la dissolució del condomini, la liquidació del règim econòmic matrimonial, etc.

Roura Advocats resoldrà tots els dubtes que tingui a l'efecte de peticionar l'adopció de les mesures que siguin necessàries en el cas plantejat. No hi ha dos casos iguals, i ens agrada redactar convenis reguladors de la millor manera possible a l'efecte d'evitar futures controvèrsies entre les parts.

 

Quant de temps triga Roura Advocats a presentar una demanda de Separació / Divorci?

És fonamental que el client tingui clar què és el que vol peticionar en la demanda. Per aquest motiu des del nostre despatx l'ajudarem i l'orientarem de la millor manera possible.

El temps dependrà del que s'ha exposat, de la complexitat de la demanda, conveni regulador, i de si tenim tota la documentació que necessitem (certificat de matrimoni, certificat de naixement dels fills, etc.).

 

Quant de temps dura la tramitació d'un procés de Separació / Divorci?

Depèn del tipus de procediment: mutu acord o contenciós. També depèn del mateix jutjat on recaigui el procediment.

Roura Advocats sempre està pendent del procediment en qüestió, i amb l'ajuda del procurador, afavorim que el procés no es demori més del compte.

 

Es pot modificar la sentència que regula les mesures que afecten el fill comú?

Si, les mesures adoptades en aquest tipus de procediments es poden modificar, però neixen amb vocació de permanència, el que significa que per canviar-les cal acreditar al jutjat que les circumstàncies que es van donar en el seu moment per adoptar-les han variat substancialment.

 

Per què escollir Roura Advocats?

Ens agrada treballar de la forma més professional possible, això vol dir que, davant el cas que ens exposi, volem trobar la millor solució possible, i intentar evitar futurs conflictes entre les parts.

Els procediments de família són especials, i en el cas de l'existència de fills en comú, fa que s'hagin de tractar-mesures paternofilials per garantir al màxim el benestar dels menors.

 

CONTACTI AMB NOSALTRES

TORNAR AL ÍNDEX DEL BLOG

 

Advocat Sant Feliu de Guíxols, Advocat Costa Brava, Advocats Costa Brava, Advocat Platja d'Aro, Advocats Platja d'Aro, Advocat Santa Cristina d'Aro, Advocats Santa Cristina d'Aro, Advocat Llagostera, Advocats Llagostera, Advocat Palamós, Advocats Palamós, Advocat Calonge, Advocats Calonge.