Som Advocats especialistes en accidents de trànsit.

Si vostè ha sofert un accident de trànsit amb lesions i/o danys materials, ja sigui com a conductor d’un vehicle, ocupant, viatger o vianant, en el nostre despatx li oferim un servei proper i personal, en el qual, l’assessorarem dels tràmits a realitzar, analitzarem les casuístiques de l’accident junt amb les possibles indemnitzacions que li puguin correspondre per obtenir els millors resultats i, resoldrem els dubtes que li puguin sorgir.

En el cas que ens encarregui portar l’assumpte, es realitzarà un full d’encàrrec el qual inclourà els honoraris en base a un percentatge pactat entre les parts. Això significa que no haurà d’anticipar cap quantitat per els nostres serveis. També ha de tenir en compte que la seva pòlissa d’assegurances pot arribar a cobrir les despeses derivades de la nostra intervenció.

Si bé es cert que la seva companyia d’assegurances pot dur a terme la reclamació i vetllar pels seus interessos, no deixa de tenir rellevància de que es tracta d’una pròpia companyia d’assegurances, i per tant, recomanem conèixer una altre opinió d’un expert independent.

El sentit comú i la nostra contrastada experiència sobre accidents de trànsit en la costa brava li garantiran salvaguardar els seus interessos de la millor forma possible.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres al 655 49 89 32 o 972 82 17 62, roura.advocats@gmail.com, o deixar-nos un missatge a través del formulari web.